Boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in het beleven van het leven in vroegere tijden of het naspelen van oorlogen of andere historische gebeurtenissen. 
Wat er gegeten werd vindt u onder de categorie 'Eten en drinken', informatie over wapens onder de categorie 'Wapens en oorlog'.



 



» Oorlogvoering » Kleding en schoeisel » Eten en drinken » Romeinse tijd » Middeleeuwen » Varia


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
Kochen-wie-die-Wikinger Kochen wie die Wikinger
Mit authentischen und nachempfundenen Rezepten. Eine Reise in die Vergangenheit die uns die Traditionen und Bräuche der Nordmänner lässt erleben.
Klik hier voor meer informatie
22,50
Per stuk
Aantal:
Beauty-en-fashion Beauty en fashion
De laatste trends uit het Oude Rome. Klassieke teksten, beelden, schilderingen en archeologische vondsten onthullen de schoonheidsgeheimen van de Romeinen.
Klik hier voor meer informatie
19,95
Per stuk
Aantal:
The-Artillery-of-the-Dukes-of-Burgundy-1363-1477 The Artillery of the Dukes of Burgundy 1363-1477
A major new exploration of the history and development of gunpowder weapons in the 15th century based on the artillery of the Dukes of Burgundy.
Klik hier voor meer informatie
36,00
Per stuk
Aantal:
Food-and-Feast-in-Medieval-England Food and Feast in Medieval England
​​​​​​​Every aspect of medieval food is described here from hunting, fish-breeding, brewing and baking to hygiene, storage and the way in which the food supply of a large household was organised.
Klik hier voor meer informatie
14,50
Per stuk
Aantal:
The-Art-of-Swordmanship The Art of Swordmanship
by Hans Lecküchner. English translation of one of the most significant medieval texts on fighting with swords.
Klik hier voor meer informatie
24,50
Per stuk
Aantal:
The-Furie-of-the-Ordnance The Furie of the Ordnance
Artillery in the English Civil Wars (zeventiende eeuw)
Klik hier voor meer informatie
30,00
Per stuk
Aantal:
Kookboek-van-de-Gouden-Eeuw Kookboek van de Gouden Eeuw
In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.
Klik hier voor meer informatie
12,50
Per stuk
Aantal:
Fabulous-feasts Fabulous feasts
This culinary excursion will introduce the English banquet hall, its furnishings, its table adornments, and its noble seritors. With 100 recipes.
Klik hier voor meer informatie
26,95
Per stuk
Puntneuzen-en-Kersenpitten Puntneuzen en Kersenpitten
​​​​​​​Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch 
Klik hier voor meer informatie
27,50
Per stuk
Aantal:
Grens-van-het-Romeinse-Rijk Grens van het Romeinse Rijk
De Limes in Zuid-Holland. De ontwikkeling van geïsoleerde voorpost tot een aaneengesloten linie met een dicht bevolkt achterland.
Klik hier voor meer informatie
24,95
Per stuk
Aantal:
Weapons-&-Fighting-Techniques-of-the-Medieval-Warrior Weapons & Fighting Techniques of the Medieval Warrior
1000-1500 AD. the main types of Medieval warrior are covered separately: mounted knights, foot soldiers, missile troops and siege engineers and sappers.
Klik hier voor meer informatie
19,95
Per stuk
Dyes-from-Nature Dyes from Nature.
The reader is presented with color dyes from different sources and provides guidance for dyeing and textile painting.
Klik hier voor meer informatie
62,50
Per stuk
Patterns-of-Fashion-1 Patterns of Fashion 1
A selection of extracts from contemporary sources. · A pictorial outline of Englishwomen's costume, c.1660-1860. ·
Klik hier voor meer informatie
41,95
Per stuk
Aantal:
Panis-Militaris:-Die-Ernährung-des-Römischen-Soldaten-oder-der-Grundstoff-der-Macht Panis Militaris: Die Ernährung des Römischen Soldaten oder der Grundstoff der Macht
With many colourful photographs of reconstructions Junkelmann examines transport, accommodation, cooking etc.
Klik hier voor meer informatie
36,00
Per stuk
Patterns-of-Fashion-3 Patterns of Fashion 3
The Cut and Construction of Clothes for Men and Women, C.1560-1620. concentrating on the Elizabethan and Jacobean eras.
Klik hier voor meer informatie
38,95
Per stuk
Aantal:
Tasting-the-Past Tasting the Past
The recipes are linked by introductory text, explaining the development of cooking in Britain through the ages.
Klik hier voor meer informatie
19,50
Per stuk
Aantal:
Patterns-of-Fashion-4 Patterns of Fashion 4
The cut and construction of linen shirts, smocks, neckwear, headwear and accessories for men and women. 1540-1660. Elizabethan and early Stuart periods.
Klik hier voor meer informatie
44,95
Per stuk
Dyeing-Clothes-of-the-Common-People-ion-Elizabethan-and-Early-Stuart-England Dyeing Clothes of the Common People ion Elizabethan and Early Stuart England
[1558-1660]
Klik hier voor meer informatie
25,00
Per stuk
Aantal:
Nailbíndníng-steg-för-steg.-The-easiest-clearest-ever-guide Nailbíndníng - steg för steg. The easiest, clearest ever guide
The perfect introduction to the ancient (Viking) craft of nalbindning. The book has over 50 illustrations and all instructions are written in both English and Swedish.
Klik hier voor meer informatie
11,50
Per stuk
Aantal:
A-History-of-Costume A History of Costume
Costumes from Antiquity up through 19th-century Europe; based on surviving pieces, art work, etc. Includes many clear, measured patterns.
Klik hier voor meer informatie
23,50
Per stuk
Aantal:
  1  2  3 4 5 6