Beginpagina
Winkel
Info
Contact
Flyer/ Catalogi
Producten
NIEUW
Geschiedenis algemeen
Prehistorie
Romeinse tijd
Middeleeuwen
Nieuwe tijd (na 1600)
Antiquariaat
Reeksen en Rapporten
Levende geschiedenis
Bouwen en wonen
Maritiem en Vervoer
Maatschappij en samenleving
Wapens en oorlog
Kunst en Cultuur
Materiële cultuur
Natuur en Landschap
Eten en drinken
Kookboeken
Kind en Jeugd
Studie en Scholing
Hebben en Doen
Winkelwagen
Er zijn geen producten in de winkelwagen
Eten en drinken
Wat kwam er op tafel aan het hof of bij de ambachtsman? Wat aten soldaten als ze op veldtocht waren? Uit verschillende periodes zijn daarover verslagen bewaard.
» Kookboeken
Bezig met laden...
Foto
Omschrijving
Prijs
A culinary journey through time
A cookery book with recipes from the Stone Age to the Middle Ages. In English.
Klik hier voor meer informatie
€
17,50
Per stuk
Ancestral Appetites. Food in Prehistory
What did the prehistoric people eat, why they ate it and how researchers have pieced together the story of past foodways from material traces
Klik hier voor meer informatie
€
26,50
Per stuk
Kulinarische Zeitreise.
Ein Kochbuch mit Rezepten von der Steinzeit bis ins Mittelalter. In Deutsch.
Klik hier voor meer informatie
€
17,50
Per stuk
Food and Drink in Archaeology 4
These papers emanate from the cutting edge of archaeological research, among postgraduates and young lecturers from here and overseas.
Klik hier voor meer informatie
€
38,50
Per stuk
Koken met liefde.
Zinnenprikkelende verhalen en recepten 2300 vChr-2003 nChr. Wereldwijde verhalen over bv het veroveren van een geliefde enz, met overheerlijke, lustbevorderende recepten.
Klik hier voor meer informatie
€
9,95
Per stuk
Puntneuzen en Kersenpitten
Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch
Klik hier voor meer informatie
€
27,50
Per stuk
Cooking and Dining in Tudor and Early Stuart England
A combination of the cookery with the practical arrangements, the kitchens and dininghalls, where that food was cooked and consumed. With recipes.
Klik hier voor meer informatie
€
46,75
Per stuk
Food, Cookery, and Dining in Ancient Times
Alexis Soyer's Pantropheon. Enlightening account of the many different aspects of food and its preparation by the ancient Greeks, Romans, Assyrians, Egyptians, and Jews.
Klik hier voor meer informatie
€
37,50
Per stuk
The Medieval Cook
From the chefs in the great medieval courts and aristocratic households catering for huge feasts, to the poor peasant wife
Klik hier voor meer informatie
€
30,00
Per stuk
Tasting the Past
The recipes are linked by introductory text, explaining the development of cooking in Britain through the ages.
Klik hier voor meer informatie
€
19,50
Per stuk
Panis Militaris: Die Ernährung des Römischen Soldaten oder der Grundstoff der Macht
With many colourful photographs of reconstructions Junkelmann examines transport, accommodation, cooking etc.
Klik hier voor meer informatie
€
36,00
Per stuk
Vorstelijk Tafelen in Nederland
Onze Vaderlandse Kookgeschiedenis. Met 150 recepten. Uitgegeven in het kader van 200 jaar koninkrijk.
Klik hier voor meer informatie
€
28,25
Per stuk
Health and Healing from the Medieval Garden
The important role of medicinal plants in medieval science, art, culture, and thought, is the focus of this new collection.
Klik hier voor meer informatie
€
60,00
Per stuk
Aen Taefele
Eten en drinken in de Late Middeleeuwen. Wat, wanneer en waarmee at men? Hoe werd het voedsel verkregen, bewaard en bereid? Summary in English and German.
Klik hier voor meer informatie
€
49,95
Per stuk
Sapor Limitis, de Smaak van de Limes.
Romeinse recepten uit het gebied van Albania (Alphen aan de Eijn), Matilo (Leiden Roomburg) en Lugdunem (Katwijk).
Klik hier voor meer informatie
€
24,50
Per stuk
Table Settings
The Material Culture and Social Context of Dining, AD 1700-1900.
Klik hier voor meer informatie
€
45,00
Per stuk
Cooking up the Past: Food and Culinary Practices in the Neolithic and Bronze Age Aegean
Cooking up the Past: Food and Culinary Practices in the Neolithic and Bronze Age Aegean Christopher Mee and Josette Renard (eds) Paperback, 378 pp. 2007 (Oxbow Books 2007) This volume focuses ...
Klik hier voor meer informatie
€
42,00
Per stuk
Feasting with the Ancestors: Cooking through the Ages
Oswald Rivera Paperback, 277p, b/w figs (Sutton 2004) This book is the Anglicised version of the American Pharaoh's Feast, with cups translated into grams and other measures o...
Klik hier voor meer informatie
€
12,00
Per stuk
Feeding the Roman Army
Sue Stallibrass and Richard Thomas (eds) Paperback, 169p, b/w illus (Oxbow Books 2008) These ten papers from two Theoretical Roman Archaeology Conference (2007) sessions bring together a growing...
Klik hier voor meer informatie
€
35,00
Per stuk
Georgian Cookery
Jennifer Stead Hardback, 96p, b/w and col illus (English Heritage 1985, rev edn 2003) Big changes were underway in the Georgian kitchen caused by a general move off the land and into the...
Klik hier voor meer informatie
€
9,95
Per stuk
Vorige
1
2
3
Volgende
Zoeken
Zoeken
Facebook
Twitter
Linkedin
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop
webwinkel