filter_list

Filter

Eten-en-drinken
Eten wat de pot schaft.

 




Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Koken met liefde.

Zinnenprikkelende verhalen en recepten 2300 vChr-2003 nChr. Wereldwijde verhalen over bv het veroveren van een geliefde enz, met...

9,95

36%
visibility
shopping_cart

Tasting the Past

The recipes are linked by introductory text, explaining the development of cooking in Britain through the ages.

19,50

12,50

visibility
shopping_cart

Health and Healing from the Medieval Garden

The important role of medicinal plants in medieval science, art, culture, and thought, is the focus of this new collection.

60,00

visibility
shopping_cart

Sapor Limitis, de Smaak van de Limes.

Romeinse recepten uit het gebied van Albania (Alphen aan de Eijn), Matilo (Leiden Roomburg) en Lugdunem (Katwijk).

24,50

78%
visibility
shopping_cart

Table Settings

The Material Culture and Social Context of Dining, AD 1700-1900.

45,00

9,95

visibility
shopping_cart

Georgian Cookery

9,95

40%
visibility
shopping_cart

Zu Tisch bei den Alten Römern

A cultural history of eating and drinking and artefacts including kitchens, ovens, querns, cooking implements, ceramics and glass...

21,00

12,50

visibility
shopping_cart

Vlekken en Kruimels

Een archeologische en culinaire verkenning van een Vlaamse stad (Aalst). Met recepten uit verschillende periodes.

12,50

64%
visibility
shopping_cart

Food and Drink in Archaeology 2

Contributions cover several forms of historical or archaeological investigation based on documentary and visual records as well as...

27,50

9,95

60%
visibility
shopping_cart

De Kunst Van Het Drinken

​​​​​​​Herberg- en drinkscènes in de Belgische Schilderkunst 

12,50

4,95

80%
visibility
shopping_cart

Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Culinair erfgoed uithet Ottomaanse Rijk 

12,50

2,50

visibility
shopping_cart

Das Römer- kochbuch

22,50

  1  2