filter_list

Filter

Eten-en-drinken
Eten wat de pot schaft.

 




Bezig met laden...
visibility

Koken met liefde.

Zinnenprikkelende verhalen en recepten 2300 vChr-2003 nChr. Wereldwijde verhalen over bv het veroveren van een geliefde enz, met...

9,95

36%
visibility
shopping_cart

Tasting the Past

The recipes are linked by introductory text, explaining the development of cooking in Britain through the ages.

19,50

12,50

visibility
shopping_cart

Sapor Limitis, de Smaak van de Limes.

Romeinse recepten uit het gebied van Albania (Alphen aan de Eijn), Matilo (Leiden Roomburg) en Lugdunem (Katwijk).

24,50

78%
visibility
shopping_cart

Table Settings

The Material Culture and Social Context of Dining, AD 1700-1900.

45,00

9,95

visibility
shopping_cart

Georgian Cookery

9,95

40%
visibility
shopping_cart

Zu Tisch bei den Alten Römern

A cultural history of eating and drinking and artefacts including kitchens, ovens, querns, cooking implements, ceramics and glass...

21,00

12,50

visibility
shopping_cart

Vlekken en Kruimels

Een archeologische en culinaire verkenning van een Vlaamse stad (Aalst). Met recepten uit verschillende periodes.

12,50

64%
visibility

Food and Drink in Archaeology 2

Contributions cover several forms of historical or archaeological investigation based on documentary and visual records as well as...

27,50

9,95

60%
visibility

De Kunst Van Het Drinken

​​​​​​​Herberg- en drinkscènes in de Belgische Schilderkunst 

12,50

4,95

80%
visibility
shopping_cart

Haremnavels, leeuwenmelk en aubergines

Culinair erfgoed uithet Ottomaanse Rijk 

12,50

2,50

visibility
shopping_cart

Das Römer- kochbuch

22,50

  1  2