Geestenkrijger 

Dielemans, L. 

Softcover 320 pp. Moon / Overamsteluitgevers 2015 

Het is de bronstijd, zo'n 3500 jaar geleden.
Arn, zoon van een dodenverzorger, maakt bij zijn eerste belangrijke opdracht een grote fout. Zijn bloed komt terecht op het gezuiverde zwaard van een overleden Krijger. Hierdoor zullen de geesten van de mensen die de Krijger gedood heeft, de Krijger blijven kwellen.
Om zijn fout te herstellen, moet Arn op zoek naar meestersmid Melor die ver weg over het grote water woont. Onderweg ontmoet Arn het eigenwijze meisje Lya en de nukkige handelaarsleerling Pero.

Een mooi verhaal over een gewone jongen met een bijzondere opdracht. Het verhaal is in de hij-vorm geschreven. Sommige hoofdstukken vanuit Arn, andere vanuit Pero. Zowel de personages als het verhaal zijn goed doordacht en helder uitgewerkt. De hoofdpersonages maken alle drie een duidelijke ontwikkeling door. Lezers zullen zich prima in hen kunnen verplaatsen.
Tussen de regels door komt de lezer ook van alles te weten over de bronstijd. Het taalgebruik is eigentijds en sprekend, de stijl is vloeiend. Een solide historisch queestenverhaal boordevol spanning en avontuur. Vanaf ca. 10 jaar.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 21,99
Aantal: Bestellen

Voorraad