De stad van Bosch 
Bossche bouwhistorie in nieuw perspectief 

Boekwijt, H. ea 

Harde kaft. 208 pp. Zeer rijk geïllustreerd. Aldus Uitgevers 2016 

In 2016 stond 's-Hertogenbosch op grootse wijze stil bij de herdenking van de 500e sterfdag van haar bekendste inwoner, Jheronimus Bosch.
Jaren is gewerkt aan een veelzijdig programma dat de stad als cultuurstad op de kaart heeft gezet.

De nieuw gevormde afdeling Erfgoed van de gemeente 's-Hertogenbosch (een samenvoeging van Bouwhistorie, Archeologie en Monumenten, Stadsarchief en Vestingwerken) droeg haar steentje bij door een reconstructie te maken van de stad waarin Bosch woonde en werkte.
Er zijn namelijk veel meer gebouwen dan de Sint-Jan die nog herinneren aan de tijd van Bosch, want vrijwel de gehele middeleeuwse stad staat feitelijk nog overeind.

Met het project 'De Stad van Bosch', bestaande uit een tentoonstelling en een app, verplaatst de bezoeker van 's-Hertogenbosch zich in de leefomgeving van Jheronimus Bosch. In dit boek presenteren we graag de resultaten van het 3D-project, dat laatmiddeleeuws 's-Hertogenbosch in een geheel nieuw perspectief laat zien.

Dit boek is verrijkt met digitale extra's. Elke afbeelding waarop u een icoontje ziet staan van een boek met daarop een telefoontje kunt u scannen met een app. na het scannen van de afbeelding zullen de verborgen digitale extra's te voorschijn komen. 
Met gebruiksaanwijzng op blz 5. Nodig: een smartphone of tablet. 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Aantal: Bestellen

Voorraad