Groot Graafboek

Post, H, M. Haspels, Z. Noordam

Harde kaft. 46 pp. Zeer rijk geïllustreerd. Victor! (Rotterdam 2015)

Graaf mee door dit boek vol spannende avonturen, bijzondere archeologische vondsten (uit Rotterdam) en grappige weetjes over de aarde en de natuur. Maar wat er in Rotterdam werd opgegraven vind je natuurlijk ook in heel veel andere plaatsen.

Graven zo diep als je kunt… zou jij dat willen?
Fiep en Mees wonen in Rotterdam, vlakbij de plek waar deGraaf mee door dit boek vol spannende avonturen, bijzondere archeologische vondsten uit Rotterdam en grappige weetjes over de aarde en de natuur,  Markthal komt. Op een dag sluipen ze stiekem door het hek van de bouwplaats. Dan begint hun avontuur. Ze graven een diepe kuil en vinden wormen, pissebedden en een échte schedel. In hun droom graven ze verder en vinden een bijzonder fluitje. Ze blazen erop en ontmoeten Reza de Mol. Hij wordt hun gids en met zijn drieën gaan ze op weg.
Hoe dieper ze graven, hoe spannender het wordt. Ze vinden een roestige sleutel, oude munten en een mammoetkies. De kinderen nemen een bad in de badkuip van Neptunus en ontmoeten draak Eve Naar. In China aangekomen, staan ze oog in oog met strenge kleisoldaten en een grote panda.
Als Mees en Fiep weer wakker zijn, wordt het allemaal nog vreemder… 

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,50
Aantal: Bestellen

Voorraad