Vet Oud! Legendarisch. Bekende en onbekende mythen, sagen en legenden voor jongeren in 25 verhalen.

Zuiderveld, R., A-J Soepboer.

Harde kaft. 208 pp. Rijk geïllustreerd. Uitgeverij Karakter 2015.

​In dit derde deel  van de Vet Oud!-serie worden de lezers meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de wereld van mythen, sagen en legenden. Bekende en onbekende verhalen worden in historisch perspectief geplaatst, verklaard en aangevuld met andere spannende avonturen vol met mysterieuze wezens.
Verdiep je erin en vecht mee met de dappere Sint Joris in zijn strijd tegen een monsterlijke draak of zwerf door de straten van het negentiende-eeuwse  Londen op zoek naar Jack de Ripper. Zijn deze mythen helemaal verzonnen of schuilt er een kern van waarheid in? En misschien belangrijker, welke invloed hadden ze op de tijdsgeest?
Dit zijn geschiedenisverhalen op hun best, en Zuiderveld en Soepboer hebben al bewezen dat ze dat als geen ander kunnen: bekeken vanuit een originele en avontuurlijke invalshoek. In Vet Oud! Mythen en Legenden staan 25 verhalen, geschreven door de twee jonge en gedreven leraren die het geschiedenisverhaal terug willen. Het is een serie die anders is dan de andere historische verhalenboeken die ze voorgingen; deze serie is én spannend én leerzaam én voor zowel jongens als meisjes! Kan dat? Ja dat kan, lees maar! 
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 19,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

Relevante producten