Wird geladen ...
visibility
shopping_cart

The Medieval Kitchen

A Social History with Recipes

29,95

visibility
shopping_cart

Recreating the food of English Folk 1558-1660

34,95

visibility
shopping_cart

Smaak! een heschiedenis van 120 recepten

29,99

visibility
shopping_cart

Food and Feast in Medieval England

​​​​​​​Every aspect of medieval food is described here from hunting, fish-breeding, brewing and baking to hygiene, storage and the way in...

14,50

visibility
shopping_cart

Kookboek van de Gouden Eeuw

In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.

12,50

visibility
shopping_cart

Puntneuzen en Kersenpitten

​​​​​​​Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch 

27,50

visibility
shopping_cart

A culinary journey through time

17,50

visibility
shopping_cart

A culinary journey through time

17,50

visibility
shopping_cart

Fine Dining.

Medieval Banqueting for beginners.

15,00

visibility
shopping_cart

In de pan van de Middeleeuwen. Hanzekookboek

Met recepten gebaseerd op originele middeleeuwse gerechten, vertaald naar deze tijd. En met portretten van de negen Nederlandse steden...

9,95

visibility
shopping_cart

De smaak van de Middeleeuwen

Bourgondisch banket voor beginners.

15,00

visibility
shopping_cart

Kleine geschiedenis van de Nederlandse Keuken

Hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldwijde invloeden.

20,99

36%
visibility
shopping_cart

Tasting the Past

The recipes are linked by introductory text, explaining the development of cooking in Britain through the ages.

19,50

12,50

42%
visibility
shopping_cart

Consuming Passions

Dining from Antiquity to the Eighteenth Century

29,95

17,50

visibility
shopping_cart

Vlekken en Kruimels

Een archeologische en culinaire verkenning van een Vlaamse stad (Aalst); K. De Groote ea.

12,50

40%
visibility
shopping_cart

Zu Tisch bei den Alten Römern

A cultural history of eating and drinking and artefacts including kitchens, ovens, querns, cooking implements, ceramics and glass vessels.

21,00

12,50

78%
visibility
shopping_cart

Table Settings

The Material Culture and Social Context of Dining, AD 1700-1900.

45,00

9,95

visibility
shopping_cart

Het geheim van de keukenmeid

Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw 

12,50

visibility
shopping_cart

Das Römer- kochbuch

22,50

visibility
shopping_cart

Gladiatoren Kochbuch

Aus Untersuchungen stellte sich heraus dass die grundlegende Ernährung der Gladiatoren unserer modernen Sporternährung meilenweit voraus...

22,50

   1  2 3  


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Ausgewählte Cookies annehmen