Loading...
Photo Description Price
 
Aan-tafel-met-Charles-Dickens Aan tafel met Charles Dickens

Huiselijke recepten uit de 19e eeuw 
12,50
per unit

An-Early-Meal.-A-Viking-Age-Cookbook-and-Culinary-Odyssey An Early Meal. A Viking Age Cookbook and Culinary Odyssey

A culinary journey through time. Learn to cook the Viking way, using period ingrediënts and learn about what and how the food was cooked and eaten.
39,50
per unit

Cookery-and-Dining-in-Imperial-Rome Cookery and Dining in Imperial Rome

Oldest known cookbook in existence offers readers a clear picture of what foods Romans ate and how they prepared them; Joseph Dommers Vehling, Apicius.
19,75
per stuk

Cooking-Apicius.-Roman-Recipes-for-Today Cooking Apicius. Roman Recipes for Today

Here is a banquet to satisfy the most luxurious Roman gourmet.
12,50
per unit

Das-Römer--kochbuch Das Römer- kochbuch

22,50
per unit

Food-Cookery-and-Dining-in-Ancient-Times Food, Cookery, and Dining in Ancient Times

Alexis Soyer's Pantropheon.
37,50
per unit

Gladiatoren-Kochbuch Gladiatoren Kochbuch

Aus Untersuchungen stellte sich heraus dass die grundlegende Ernährung der Gladiatoren unserer modernen Sporternährung meilenweit voraus ist.
22,50
per unit

Het-geheim-van-de-keukenmeid Het geheim van de keukenmeid

Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw 
12,50
per unit

Het-Verleden-op-je-bord Het Verleden op je bord

Vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de Koninklijke Bibliotheek
29,99
per unit

Kochen-wie-die-Wikinger Kochen wie die Wikinger

Mit authentischen und nachempfundenen Rezepten. Eine Reise in die Vergangenheit die uns die Traditionen und Bräuche der Nordmänner lässt erleben.
22,50
per unit

Koken-in-oorlogstijd Koken in oorlogstijd

​​​​​​​Creatief en gezond koken in de jaren '40 
12,50
per unit

Kookboek-van-de-Gouden-Eeuw Kookboek van de Gouden Eeuw

In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.
12,50
per unit

Kookboek-van-de-Middeleeuwen Kookboek van de Middeleeuwen

Specerijen, pasteien en vasten. De 33 recepten zijn gebaseerd op bewaard gebleven teksten over koken uit de Middeleeuwen.
12,50
per unit

Prehistoric-Cooking Prehistoric Cooking

With various recipes devised by Jacqui Wood interspersed throughout. 
20,95
per stuk

Punch-Kandeel-en-Clairet Punch, Kandeel en Clairet

​​​​​​​Maak je eigen limonades, likeur, kruidenwijn en warme winterdrankjes. En ontdek hoe verschillende drankjes werden gebruikt als medicijn.
12,50
per unit

Puntneuzen-en-Kersenpitten Puntneuzen en Kersenpitten

​​​​​​​Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch 
27,50
per unit

Sapor-Limitis-de-Smaak-van-de-Lomes Sapor Limitis, de Smaak van de Lomes

Romeinse recepten uit het gebied van Albania (Alphen aan de Eijn), Matilo (Leiden Roomburg) en Lugdunem (Katwijk).
24,50
per unit

Smaak!-een-heschiedenis-van-120-recepten Smaak! een heschiedenis van 120 recepten

Smaak! een geschiedenis van 120 recepten  Wittenberghe, A. Harde kaft.  Geschiedenisboek? Inderdaad. Kookboek? Ook ja. Een rijk gevulde maaltijd vol kruidige anekdotes aan tafel! Sm...
29,99
per unit

Tasting-the-Past.-recipes-from-George-III-to-Victoria Tasting the Past. recipes from George III to Victoria

The Georgians enjoyed a new level of excess and then of course the world wars forced us into the challenge of making meals from very little.
14,50
per unit

Tasting-the-Past.-Recipes-from-the-Middle-Ages-to-the-Civil-War Tasting the Past. Recipes from the Middle Ages to the Civil War

This book documents the rich history of our food, its fads and its fashions, combined with a practical cookbook of over 120 recipes from the early Middle Ages up to the Civil War
14,50
per unit

   1  2