Beginpagina
Winkel
Info
Contact
Flyer/ Catalogi
Producten
NIEUW
Nieuwsbrief
Geschiedenis algemeen
Prehistorie
Romeinse tijd
Middeleeuwen
Nieuwe tijd (na 1600)
Antiquariaat
Reeksen en Rapporten
Levende geschiedenis
Bouwen en wonen
Maritiem en Vervoer
Maatschappij en samenleving
Wapens en oorlog
Kunst en Cultuur
Materiële cultuur
Natuur en Landschap
Eten en drinken
Kookboeken
Kind en Jeugd
Studie en Scholing
Hebben en Doen
Botten en Zaden
Winkelwagen
Er zijn geen producten in de winkelwagen
Eten en drinken
/
Kookboeken
Historisch lekker! Bij de gerechten vindt u vaak allerlei wetenswaardigheden over de producten of het dagelijks leven
Bezig met laden...
Foto
Omschrijving
Prijs
Aan tafel met Charles Dickens
Huiselijke recepten uit de 19e eeuw
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
An Early Meal. A Viking Age Cookbook and Culinary Odyssey
A culinary journey through time. Learn to cook the Viking way, using period ingrediënts and learn about what and how the food was cooked and eaten.
Klik hier voor meer informatie
€
39,50
Per stuk
Cookery and Dining in Imperial Rome.
Oldest known cookbook in existence offers readers a clear picture of what foods Romans ate and how they prepared them; Joseph Dommers Vehling, Apicius.
Klik hier voor meer informatie
€
19,75
Per stuk
Cooking Apicius. Roman Recipes for Today
Sally Grainger has gathered, in one convenient volume, her modern interpretations of 64 of the recipes in the original text.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Das Römer- kochbuch
Das Römer- kochbuch Comes, E. Harde kaft. In Deutsch. 128 pp. Sehr reich illustriert. Zauberfeder 2018 Das Römer-Kochbuch vereint antike Rezepte mit heutigen Zutaten z...
Klik hier voor meer informatie
€
22,50
Per stuk
Food, Cookery, and Dining in Ancient Times
Alexis Soyer's Pantropheon. Enlightening account of the many different aspects of food and its preparation by the ancient Greeks, Romans, Assyrians, Egyptians, and Jews.
Klik hier voor meer informatie
€
37,50
Per stuk
Gladiatoren Kochbuch
Aus Untersuchungen stellte sich heraus dass die grundlegende Ernährung der Gladiatoren unserer modernen Sporternährung meilenweit voraus ist.
Klik hier voor meer informatie
€
22,50
Per stuk
Het geheim van de keukenmeid
Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Het Verleden op je bord
Vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de Koninklijke Bibliotheek. Rijk geïllustreerd met authentiek beeldmateriaal.
Klik hier voor meer informatie
€
29,99
Per stuk
Kochen wie die Wikinger
Mit authentischen und nachempfundenen Rezepten. Eine Reise in die Vergangenheit die uns die Traditionen und Bräuche der Nordmänner lässt erleben.
Klik hier voor meer informatie
€
22,50
Per stuk
Koken in oorlogstijd
Creatief en gezond koken in de jaren '40. Met 30 recepten.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Kookboek van de Gouden Eeuw
In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Kookboek van de Middeleeuwen
Specerijen, pasteien en vasten. De 33 recepten zijn gebaseerd op bewaard gebleven teksten over koken uit de Middeleeuwen.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Op weg naar de muur van keizer Hadrianus. Reizen en koken langs de Romeinse Limes
Op weg naar de muur van keizer Hadrianus. Reizen en koken langs de Romeinse Limes Claudia Vandepoel Harde kaft, 192 pp. 2019 Ga mee op reis met de neef van de keizer langs de grens van het Rome...
Klik hier voor meer informatie
€
19,95
Per stuk
Prehistoric Cooking
With various recipes devised by Jacqui Wood interspersed throughout.
Klik hier voor meer informatie
€
20,95
Per stuk
Punch, Kandeel en Clairet
Maak je eigen limonades, likeur, kruidenwijn en warme winterdrankjes. En ontdek hoe verschillende drankjes werden gebruikt als medicijn.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Puntneuzen en Kersenpitten
Verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch
Klik hier voor meer informatie
€
27,50
Per stuk
Sapor Limitis, de Smaak van de Limes.
Romeinse recepten uit het gebied van Albania (Alphen aan de Eijn), Matilo (Leiden Roomburg) en Lugdunem (Katwijk).
Klik hier voor meer informatie
€
24,50
Per stuk
Smaak! een geschiedenis van 120 recepten
Smaak! een geschiedenis van 120 recepten Wittenberghe, A. Harde kaft. 440 pp. Rijk geïllustreerd. Davidsfonds 2016 Geschiedenisboek? Inderdaad. Kookboek? Ook ja. Een rijk...
Klik hier voor meer informatie
€
29,99
Per stuk
Tasting the past. Recipes from Antiquity
This is a beautiful study of the rich history of our food, its fads and its fashions to be combined with a practical cookbook of over 120 recipes from Celts and Romans
Klik hier voor meer informatie
€
14,50
Per stuk
Vorige
1
2
Volgende
Er zijn %s resultaten. Scroll naar boven.
Zoeken
Zoeken
Facebook
Twitter
Linkedin
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop
webwinkel