filter_list

Filter

Eten-en-drinken
Eten wat de pot schaft.

 




Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Verstandige kock

Proef de smaak van de 17de eeuw

29,95

50%
visibility
shopping_cart

Verandering van spijs. Tienduizend jaar voedselbereiding en eetgewoonten

Over de geschiedenis van ons voedsel, gepresenteerd door vakspecialisten in de archeologie en culinair...

19,95

10,00

visibility
shopping_cart

Tasting the past. Recipes from Antiquity

This is a beautiful study of the rich history of our food, its fads and its fashions to be combined with a practical cookbook of over 120...

14,50

visibility
shopping_cart

Food and feast in Tudor England

Chapters cover food and society in the sixteenth century

14,50

visibility
shopping_cart

Tasting the Past. Recipes from the Middle Ages to the Civil War

This book documents the rich history of our food, its fads and its fashions, combined with a practical cookbook of over 120 recipes....

14,50

visibility
shopping_cart

Tasting the Past. recipes from George III to Victoria

The Georgians enjoyed a new level of excess and then of course the world wars forced us into the challenge of making meals from very little.

14,50

visibility
shopping_cart

Het geheim van de keukenmeid

Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw 

12,50

visibility
shopping_cart

Punch, Kandeel en Clairet

​​​​​​​Maak je eigen limonades, likeur, kruidenwijn en warme winterdrankjes. En ontdek hoe verschillende drankjes werden gebruikt als...

12,50

visibility
shopping_cart

Aan tafel met Charles Dickens

Huiselijke recepten uit de 19e eeuw 

12,50

visibility
shopping_cart

Kookboek van de Middeleeuwen

Specerijen, pasteien en vasten. De 33 recepten zijn gebaseerd op bewaard gebleven teksten over koken uit de Middeleeuwen.

12,50

visibility
shopping_cart

Heilzaam en Helend

Beschrijving van veel kruiden, hun bereidingswijze en toepassingen en een samenvatting van de ontwikkelingen in de geneeskunde vanaf de...

12,50

visibility
shopping_cart

Koken in oorlogstijd

​​​​​​​Creatief en gezond koken in de jaren '40. Met 30 recepten.

12,50

visibility
shopping_cart

Het Verleden op je bord

Vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de Koninklijke Bibliotheek. Rijk geïllustreerd met authentiek beeldmateriaal.

29,99

visibility
shopping_cart

Smaak! een geschiedenis van 120 recepten

29,99

72%
visibility
shopping_cart

Gourmandise histoire d'un péché capital

Franstalig.

27,15

7,50

75%
visibility
shopping_cart

Van Piece Montée tot Peche Melba

Een geschiedenis van het betere nagerecht. Over desserten vanaf de achttiende eeuw.

10,00

2,50

visibility
shopping_cart

Kochen wie die Wikinger

Mit authentischen und nachempfundenen Rezepten. Eine Reise in die Vergangenheit die uns die Traditionen und Bräuche der Nordmänner lässt...

22,50

visibility
shopping_cart

Gladiatoren Kochbuch

Aus Untersuchungen stellte sich heraus dass die grundlegende Ernährung der Gladiatoren unserer modernen Sporternährung meilenweit voraus...

22,50

60%
visibility
shopping_cart

Eten en drinken in de Middeleeuwen. Verhalen en recepten

25,00

9,95

visibility
shopping_cart

Kookboek van de Gouden Eeuw

In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.

12,50

   1  2