Beginpagina
Winkel
Info
Contact
Flyer/ Catalogi
Producten
NIEUW
Nieuwsbrief
Geschiedenis algemeen
Prehistorie
Romeinse tijd
Middeleeuwen
Nieuwe tijd (na 1600)
Antiquariaat
Reeksen en Rapporten
Levende geschiedenis
Bouwen en wonen
Maritiem en Vervoer
Maatschappij en samenleving
Wapens en oorlog
Kunst en Cultuur
Materiële cultuur
Natuur en Landschap
Eten en drinken
Kookboeken
Kind en Jeugd
Studie en Scholing
Hebben en Doen
Botten en Zaden
Winkelwagen
Er zijn geen producten in de winkelwagen
Eten en drinken
Eten wat de pot schaft.
» Kookboeken
Bezig met laden...
Foto
Omschrijving
Prijs
Tasting the past. Recipes from Antiquity
This is a beautiful study of the rich history of our food, its fads and its fashions to be combined with a practical cookbook of over 120 recipes from Celts and Romans
Klik hier voor meer informatie
€
14,50
Per stuk
Food and feast in Tudor England
Chapters cover food and society in the sixteenth century
Klik hier voor meer informatie
€
14,50
Per stuk
Tasting the Past. Recipes from the Middle Ages to the Civil War
This book documents the rich history of our food, its fads and its fashions, combined with a practical cookbook of over 120 recipes. (elfde eeuw-1651)
Klik hier voor meer informatie
€
14,50
Per stuk
Tasting the Past. recipes from George III to Victoria
The Georgians enjoyed a new level of excess and then of course the world wars forced us into the challenge of making meals from very little.
Klik hier voor meer informatie
€
14,50
Per stuk
Het geheim van de keukenmeid
Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Punch, Kandeel en Clairet
Maak je eigen limonades, likeur, kruidenwijn en warme winterdrankjes. En ontdek hoe verschillende drankjes werden gebruikt als medicijn.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Aan tafel met Charles Dickens
Huiselijke recepten uit de 19e eeuw
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Kookboek van de Middeleeuwen
Specerijen, pasteien en vasten. De 33 recepten zijn gebaseerd op bewaard gebleven teksten over koken uit de Middeleeuwen.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Heilzaam en Helend
Beschrijving van veel kruiden, hun bereidingswijze en toepassingen en een samenvatting van de ontwikkelingen in de geneeskunde vanaf de 5de eeuw BC
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Koken in oorlogstijd
Creatief en gezond koken in de jaren '40. Met 30 recepten.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Het Verleden op je bord
Vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de Koninklijke Bibliotheek. Rijk geïllustreerd met authentiek beeldmateriaal.
Klik hier voor meer informatie
€
29,99
Per stuk
Digital Atlas of Traditional Food made from Cereals and Milk
The atlas portion of the book presents well over 200 samples of traditional foods. Each sample includes a description with high-quality photographs.
Klik hier voor meer informatie
€
85,00
Per stuk
Smaak! een geschiedenis van 120 recepten
Smaak! een geschiedenis van 120 recepten Wittenberghe, A. Harde kaft. 440 pp. Rijk geïllustreerd. Davidsfonds 2016 Geschiedenisboek? Inderdaad. Kookboek? Ook ja. Een rijk...
Klik hier voor meer informatie
€
29,99
Per stuk
Gourmandise histoire d'un péché capital
Franstalig.
Klik hier voor meer informatie
€
27,15
Per stuk
Eten en Drinken
Verhalen over eten en drinken in beeld.
Klik hier voor meer informatie
€
9,00
Per stuk
Van Piece Montée tot Peche Melba
Een geschiedenis van het betere nagerecht. Over desserten vanaf de achttiende eeuw.
Klik hier voor meer informatie
€
10,00
Per stuk
Kochen wie die Wikinger
Mit authentischen und nachempfundenen Rezepten. Eine Reise in die Vergangenheit die uns die Traditionen und Bräuche der Nordmänner lässt erleben.
Klik hier voor meer informatie
€
22,50
Per stuk
Gladiatoren Kochbuch
Aus Untersuchungen stellte sich heraus dass die grundlegende Ernährung der Gladiatoren unserer modernen Sporternährung meilenweit voraus ist.
Klik hier voor meer informatie
€
22,50
Per stuk
Eten en drinken in de Middeleeuwen. Verhalen en recepten
Eten en drinken in de Middeleeuwen. Verhalen en recepten Dik Delfsma Hardcover, 106 pp. 2017 Dik Delfsma is geen kok, maar kookt uit passie. Is geen historicus, maar geschiedenis is zijn intere...
Klik hier voor meer informatie
€
25,00
Per stuk
Kookboek van de Gouden Eeuw
In het boek staan circa 30 authentieke recepten, zoals Lombardische eieren, een kervelsopje, pastei van geitenbok en kweepasta.
Klik hier voor meer informatie
€
12,50
Per stuk
Vorige
1
2
3
Volgende
Er zijn %s resultaten. Scroll naar boven.
Zoeken
Zoeken
Facebook
Twitter
Linkedin
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop
webwinkel